Anchetă la Spitalul din Făgăraș, după ce o mămică și-a zgâlțâit bebelușul pentru că plângea prea mult

Tânăra de 19 ani era internată la Secția de Pedtiatrie a Spitalului din Făgăraș alături de bebelușul ei de cinci luni. Micuțul avrea o infecție a căilor respiratorii. În același salon se mai afla o altă femeie alături de copilul ei. La un moment dat, colega de salon i-a reproșat tinerei de 19 ani că nu are grijă de bebeluș și că acesta plânge prea mult. Femeia a debenit recalcitrantă și, după ce i-a adresat câteva cuvinte dure colegei de salon, a luat bebelușul din pătuț și l-a zgâlâțâit serios. 

Cadrele medicale au chemat Poliția, dar și Protecția Copilului.  „Mămica ar fi zgâlțâit bebelușul de cinci luni, pe fondul unei tulburări nervoase. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, a declarat, pentru fagarasultau.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Protecția Copilului a analizat acest caz. Reprezentanții de la Asistență Socială spun că au constatat că bebelușul este îngrijit, iar motivul internării a fost o infecție respiratorie. Cazul va fi monitorizat în continuare de asistenții sociali. Bebelușul este bine. Femeia a recunoscut ce a făcut și a spus că regretă ieșirea nervoasă. 

Adauga comentariu