Autorul crimei din Săcele a fost prins și a ajuns în arest. Este un tânăr de 24 de ani

Polițiștii l-au identificat pe autorul crimei din Săcele. Este vor despre un tânăr de 24 de ani. Agresorul a bătut și violat o femeie de 65 de ani. „​În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, împreună cu Biroul de Investigații Criminale Brașov, Poliția Municipiului Săcele, Serviciul Criminalistic Brașov  și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Brașov, la data de 24 noiembrie 2020, a fost identificat autorul  infracțiunii de “omor” săvârșită pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

​În baza probatoriului administrat în cauză, autorul, un tânăr, în vârstă de 24 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

​În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând a fi propusă soluție legală la finalizarea anchetei“, a anunțat Poliția Brașov.

Incidentul a avut loc duminică. O femeie fără adăpost a fost găsită moartă în scara unui bloc din Săcele. Anchetatorii au luat inițial în calcul varianta unei sinucideri mai ales că femeia suferea de o bolaă incurabilă, dar nu au exclus nici varianța unui crime. Autopsia a arătat că femeia nu s-a aruncat de la etaj ci a fost ucisă în bătaie.

Adauga comentariu