Bărbat care și-a bătut nevasta, trimis în judecată după ce a încercat să dea mită polițistului care îl ancheta

Un bărbat din Vulcan a fost trimis în judecată pentru dare de mită. Bărbatul și-a lovit soția, iar femeia a cerut un ordin de protecție. Ca să scape de restricție, inculpatul a încercat să îl mituiască pe polițistul care îl ancheta cu 400 de lei.

„Ofițerii anticorupție brașoveni au fost sesizați, de către un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov – Postul de poliție al comunei Vulcan, cu privire la faptul că un cetățean i-a remis suma de 400 de lei.

Mita i-a fost oferită polițistului în scopul de a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu, constând în emiterea ordinului de protecție provizoriu și întocmirea actelor de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Ca urmare a activităților procedurale efectuate de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov a întocmit rechizitoriul, dispunând trimiterea în judecată a cetățeanului respectiv, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită“, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție.

 

 

Adauga comentariu