Bărbaţi arestaţi pentru că păcăleau oamenii că fac verificări la instalaţia de apă şi furau tot din case

Trei bărbaţi au fost arestaţi după ce au păcălit mai multe persoane din Brașov, Hunedoara și Bihor că sunt angajaţi la o companie de apă şi fac verificări. Orată ajunşi în locuinţele oamenilor aceştia a furat bani şi binuterii în valoare de 27.000 de lei. Faptele au fost comuse între 8 iunie şi 6 octombrie. Cei trei bărbaţi au fost prinşi în flagrant pe 6 octombrie. 

„Persoanele au fost identificate ca fiind 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 46 ani și 53 ani, din județul Alba. În continuarea cercetărilor, cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ulterior, la data de 07 octombrie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat – 2 fapte și furt calificat în formă continuată – 4 acte materiale.”, a transmis IPJ Braşov.

Adauga comentariu