Bătălie mare pe căsuțele de băuturi pentru Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Piața Sfatului se va desfășura în perioada 1 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019. Pentru închirierea ceor 31 de căsuțe au fost depuse 74 de solicitări. 

Concurența cea mai mare este pentru căsuțele de băuturi unde sunt 18 solicitări pentru cele doar 4 căsuțe disponibile. Pentru cele 20 de căsuțe de produse alimentare s-au înregistrat 39 de solicitări, iar pentru cele 15 căsuțe cu produse meșteșugărești și de artizanat s-au înregistrat 18 solicitări.

După publicarea listei cu dosarele eligibile, comisia va stabili punctajul pentru fiecare agent economic. Față de anii anteriori, regulamentul a fost schimbat: există un sistem de punctaj care sprijină producătorii și meșteșugarii locali, care își aduc aportul și la atmosfera târgului și au, pe lângă produse de vânzare, și o serie de evenimente sau activități (spectacole, concerte, ateliere etc).

Pentru a intra în atmosfera sărbătorilor, fiecare agent economic se obligă să asigure pentru personalul de servire, echipament adecvat sărbătorilor de iarnă (bonete tip Moş Crăciun etc.).

Prețul de ocupare a domeniului public va fi de 3 lei/mp/zi, în condițiile în care o căsuță are 9 mp. La acesta se va adăuga costul închirierii căsuțelor de la Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt.

Sursa Foto: Primăria Brașov

Adauga comentariu