Brașoveanul care a licitat 30.000 de lei pentru un loc de parcare nu a plătit. Locul de parcare de lux poate fi folosit de oricine până în iunie 2019

Brașoveanul care a bătut toate recordurile când în noiembrie a licitat 30.000 de lei pentru un loc de parcare în Răcădău a renunțat deși acum o lună părea dispus să liciteze oricât. 

Licitația, care a fost una cu scântei, a fost organizată exact acum o lună. Un loc de parcare costă la Brașov între120 și 156 de lei pe an, dar imediat s-a ajuns la 13.000 de lei și părea că această sumă va rămâne bătută în cuie . Nu a fost așa. S-a supralicitat până s-a ajuns la un nou record, 30.000 de lei pe an. Până atunci cel mai scump loc de parcare din Brașov a fost atribuit pentru 1400 de lei pe an. 

La începutul lunii decembrie s-a împlinit termenul până la care câștigătorul licitației trebuia să plătească. Așa cum era de așteptat acesta nu a plătit astfel că locul devine vacant. Până la următoarea licitație care ar trebui să fie în luna iunie 2019, pe locul de parcare poate parca oricine pe sistemul primul venit, primul servit. De asemenea, brașoveanul nu va mai putea licita data viitoare pentru locul la care a renunțat, dar poate parca liniștit pe el dacă îl lasă vecinii. 

Sursa foto: bzb.ro

 

Adauga comentariu