Brașovul a ajuns la 50 decese din cauza coronavirus. Peste 1700 de persoane sunt în izolare

Direcția de Sănătate Publică anunță că, în județul Brașov, 20 de persoane sunt în carantină și 1.745 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Echipaje ale Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” au aplicat 4 amenzi contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și 3 amenzi contravenționale, în valoare de 400 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, care sancționează faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Brașovul a ajuns la 50 de decese din cauza coronavirus. Ultimul a fost raportat aseară. Este vorba despre o femeie de 71 ani care avea și alte boli: obezitate, boala renala cronica std V (hemodializata), diabet zaharat tip II, HTA. Rata mortalității la nivel județean este de 6.92%.

În județul Brașov se înregistrează un număr total de 723 cazuri confirmate pozitiv (reprezentând 3.85% din cazurile la nivel național), din care 400 persoane vindecate.  

Brașov se situează pe locul 5 în clasamentul național după numărul de cazuri confirmate iar pe locul 9 în funcție de numărul de decese.

Adauga comentariu