Brașovul pe locul al doilea la nivel național la numărul de cazuri de coronavirus la mia de locuitori. Doar Suceava ne-a depășit

Potrivit datelor centralizate astăzi de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică privind COVID-19 în județul Brașov se prezintă astfel:
■ 2098 pacienți declarați vindecați
■ 431 pacienți internați în spitale
■ 607 persoane aflate în carantină la domiciliu
■ 0 persoane aflate în carantină instituționalizată
■ 120 persoane decedate

Potrivit ultimei analize la nivel național Brașov este pe locul al doilea ca număr de cazuri la mia de locuitori, resprctiv o rată de 6,21. Doar Suceava are un procent mai mare 7,3.

În județul Brașov s-au înregistrat  6.18% din cazurile la nivel național. Rata mortalității la nivel județean este de 3.52%.

Brașov se situează pe locul 4 în clasamentul național după numărul de cazuri confirmate iar pe locul 5 în funcție de numărul de decese.

„Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Brașov, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală, măsuri care sunt necesare pentru a proteja sănătatea tuturor“, este apelul Prefecturii Brașov.

Adauga comentariu