Ce investiții face primăria în școli. Municipalitatea a alocat din buget 35 de milioane de lei

Primăria a alocat anul acesta pentru investițiile în școli 35, 16 milioane de lei. Anul acesta se va mansarda  Școala Gimnazială nr.19 și se va finaliza reabilitarea sistemului de încălzire și instalații apă-canal la următoarele unități de învățământ: 2 grădinițe (Grădinița nr.9, Grădinița nr.26) , Școala Gimnazială nr 2 și Colegiul Tehnic de Transporturi. Anul acesta se vor face reparații capitale la Colegiul Național Unirea, la acoperișul de la Liceul Andrei Mureșanu, dar și extinderi la Școlile Gimnaziale 1 și 2. 

Anul acesta se vor lansa și licitațiile pentru următoarele investiții: eficientizare energetică la Colegiul Dr. I. Meșotă corp A+sală de sport,  Colegiul de Transporturi sala de sport+cămin elevi, dar și Liceul Andrei Mureșanu-corp B. Tot anul acesta este programată și construirea cominului pentru elevii de la Școala Profesională Kronstadt. Se vor mai face și lucrări de igienizare și reparații curente în 86 unități de învățământ.

Din bugetul pe anul acesta au fost alocați bani și pentru proiectarea unor viitoare investiții: Sală sport la Şcolile gimnaziale nr. 2 şi nr. 4 şi Liceul silvic “D. Rucăreanu”, Extindere la Şcolile gimnaziale nr. 12 (corp B), 14, 27 şi 30,  reabilitare Sală Sport Colegiul National Economic Andrei Bârseanu,  construire Şcoala în cartier Tractorul-Coresi sau reparaţii capitale Colegiul A. Şaguna.

Sursa Foto:brasovultau.ro

Adauga comentariu