Ce sancțiune a primit o educatoare care a închis un copil într-o debara, cu lumina stinsă? Un avertisment scris. Adică o hârtie care să justifice că s-a făcut o anchetă, care de fapt nu a existat

O educatoare care a terorizat un copil de cinci ani s-a ales doar cu un avertisment scris. O sancțiune strigătoare la cer având în vedere că micuțul a fost lovit și închis într-o debara, cu limina stinsă. Totul pentru că nu a vrut să doarmă la prânz. Incidentul s-a petrecut în luna ianuarie. Părinții au povestit sub protecția anonimatului la BrașovTv că băiatul ei a fost plesnit peste cap, abuzat verbal și în final închis în debara, cu lumina stinsă.

„A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După câteva minute a fost scos. Când unul dintre colegi i-a spus un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă“, a povestit mama copilului.

Totul s-a petrecut la Grădinița nr 23 din Brașov, o unitate de stat. Părinții și-au mutat între timp copilul la o altă grădinița, dar educatoarea este tot la clasă. Potrivit directoarei instituției, filmată cu o cameră ascunsă de BrașovTv aducatoarea și-ar fi recunoscut parțial faptele, a fost cercetată disciplinar și surpriză: a primit un avertisment scris. Adică nicio sancțiune. Doar o hârtie care să justifice că s-a făcut o anchetă, care de fapt nu a existat. Un astfel de dascăl nu are ce să caute la catedră.

Nici Inspectoratul Școlar Brașov nu luat până acum nicio măsură și nu a oferit un punct de vedere cu privire la acest caz.

Sursa Foto: Brașov TV.

Adauga comentariu