Ce spune președintele PSD Brașov despre plecările din partid: „Este o trădare“

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca critică plecările din partid ale lui Mihai Mohaci și Mihai Valentin Popa și îi acuză pe deputați de trădare. Susține că nu cunoaște motivele, deși cei doi deputați au declarat că au încercat în repetate rânduri să își spună nemulțuimirile, dar nimeni nu i-a ascultat. 

„Doi parlamentari care au candidat și au fost aleși în Parlament pe lista PSD au optat să părăsească partidul. Gestul lor mă dezamăgește pentru că decizia lor este o trădare a partidului care i-a trimis în Parlament. Este o trădare a unei echipe politice care i-a susținut și care i-a propulsat în funcțiile pe care le ocupă astăzi. Este regretabil ca  au ales un drum diferit. Nu cunosc motivele care stau în spatele deciziei lor, dar ce vă pot spune este ca PSD Brașov rămâne în continuare o echipă unită care va reuși să obțină rezultate pozitive indiferent de gestul pe care l-au făcut doi dintre colegii noștri“, este declarația de presă a lui Marius Dunca, președintele PSD Brașov.

Ieri, Mihai Modaci  a decis să părăsească PSD după 18 ani. A fost șef la Protecția Consumatorului Brașov, subprefect, prefect, dar și senator. Acum este deputat PSD. Mihai Mohaci a explicat printr-o scrisoare deschisă de ce a ales să părăsească partidul. Alături de el la partidul lui Victor Ponta a trecut și Mihai Valentin Popa, fost președinte al PSD Făgăraș și actualmente deputat. 

Adauga comentariu