Cel mai iubit medic din Brașov a plecat la ceruri. Drum lin Nicolae Olteanu

Cel mai iubit și unul dintre cei mai apreciați și respectați medici de urgență din Brașov a plecat la ceruri. Nicolae Olteanu a salvat mii de vieți și a lucrat la ambulanță 35 de ani. A fost  primul care a făcut salvări montane cu elicopterul. A și condus Serviciul de Ambulanță timp de patru ani. În mai 2020 s-a pensionat, iar acum a plecat la ceruri răpus de o boală nemiloasă. Drum lin domnule doctor.

Un mesaj emoționant a fost postat pe Facebook de medicul Emilian Mățău prieten și coleg la Ambulanța Brașov. „De ce Nicu??? De ce asa??? E revoltator de nedrept!!! Cate mii de inimi ai repornit????….Cate mii de sperante ai redat????…. Si tu??? Azi am fost la spital.. nu am avut puterea sa urc pe ATI sa te vad…nu am avut puterea sa te vad conectat la aparte….vreu sa te pastrez in sufletul meu pt totdeauna asa..::te rog sa ma ierti …de acolo de sus unde te-ai dus!!!

Nu asa planuisem…. Mai aveam Negoiu….Peleaga si Papusa ne asteptau….dar tu ai ales sa te ridici la ceruri intru cu totul alt mod!

Ramas bun Nicu… ramas bun prietenul meu drag….lasi un gol imens in urma ta…Ambulanta din ceruri va avea de acum un doctor bun!!! Drum lin catre stele suflet bun modest si marinimos!!!! O sa ne lipsesi enorm!!!“

 

Adauga comentariu