Celebrele biciclete Pegas se întorc la Brașov. Vor fi oferte speciale cu 80% reducere

Prima franciză Pegas se deschide sâmbătă, 17 noiembrie, la Brașov, în Eliana Mall. Magazinul are o suprafață de 100 de metri pătrați, iar până acum investiția se ridică la 40.000 de euro, 70% din sumă fiind dedicată produselor. Deschiderea oficială vine împreună cu o ofertă spectaculoasă și mult așteptată de Black Friday, unde cele mai multe produse vor avea reduceri semnificative, de până la 80%. 

În magazinul din Brașov se vor regăsi absolut toate modelele de biciclete aflate în portofoliul Pegas. „Mi-am dorit foarte mult să promovez un brand cu renume pe piața bicicletelor din România, o bicicletă a copilăriei mele, prima, de altfel. Cred că este extrem de important ca populația să conștientizeze beneficiile aduse în viața noastră de mișcarea fizică și este și de datoria noastră să promovăm un stil de viață sănătos“, a declarat Mădălina Grădinariu, proprietarul primei francize Pegas.

Brand de renume la Brașov

Celebrele biciclete Pegas s-au produs la fabrica Tohan din Zărnești începând cu ani 60. Era metoda comuniștilor de a masca faptul că în aceeași fabrică se produceau și grenade, bombe sau rachete. Brandul a acvut un succes uriaș, se lucra în trei schimburi și se produceau 200.000 de biciclete pe an. După Revoluția însă fabrica a început să meargă tot mai rău pentru că nu a putu face față copncurenței din import. Ultimul Pegas s-a produs la Zărnești în anul 2000. Brandul Pega a fost revitalizat în 2010 de Andrei Botescu care a aflat că nu se mai produc biciclete atunci când își căuta un Pegas.  

Afacerea a mers foarte bine. Pegas a ajuns anul acesta la 8 magazine proprii, în București, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Suceava și Constanța, dar vinde bicicletele în 300 de magazine partenere. Producția a ajuns să depășească 25.000 de biciclete pe an și 28 de modele.

Sursa Foto: Facebook Bicicletele Pegas

Adauga comentariu