Cinci persoane reținute pentru trafic de droguri. Marfa era adusă din Germania și vândută apoi pe bază de recomandare

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 9 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

„Din cercetări a reieșit faptul că mai multe persoane, constituite într-un grup infracțional, s-ar fi aprovizionat cu droguri din Germania, iar ulterior, prin intermediul unor persoane de legătură, l-ar fi comercializat persoanelor din anturaj sau celor recomandate de către aceștia.

Perchezițiile au avut loc pe raza municipiului Brașov, orașului Zărnești și localității Cristian, la domiciliile și sediile comerciale ale persoanelor bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Cinci persoane au fost conduse la sediul  D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, în vederea audierii, două dintre acestea fiind reținute pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În aceeași cauză, este cercetat un al treilea membru al grupării, respectiv un bărbat în vârstă de 32 ani, care se află în arestul I.P.J. Brașov, ca urmare a săvârșirii unei  infracțiuni de tâlhărie calificată“, se arată în comunicatul polițiștilor.

Adauga comentariu