Comuna Apaţa, o adevărată rampă de gunoi

Acoperirea deșeurilor menajere. Așa se poate intitula operațiunea desfășurată de primăria comunei Apața, acuză Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere, care spune că de mai bine de doi ani monitorizează atent zona. ASUM a publicat mai multe materiale legate de această locație. În potele şi materialele video publicate de asociaţie se vede cum intrarea din comuna Apața este flancată, pe mai bine de 700 m lungime, de cantități impresionante de deșeuri menajere și nu numai.

Locuitorii depozitau absolut orice, iar cantitățile adunate erau impresionante. Fostul primar a recunoscut că este depăsit de situație și nu are ce face! Un răspuns sincer la vremea respectivă. Actualul primar, Drăgan Gyorgy, a găsit soluția miraculoasă! Pământ, incendiate și îngropate, acuză ASUM.

În data de 16 Noiembrie, a fost surprinsă în „flagrant” toată această operațiune ilegală. Buldo-excavatorul aparține primăriei Apața. Utilajele care transportau pământul aparțin companiei care reabilitează drumul județean.

Adauga comentariu