Concurs de schi pentru toți copiii sub 12 ani în Poiana Brașov

Toți copiii pasionați de schi alpin pot participa la competiție și vor primi cupe, dipome și premii surpriză. Duminică, 24 februarie, în partea inferioară a pârtiei Lupului va avea loc prima etapă a a celei de a doua ediții a competiţiei open de schi alpin Brasov Kids Trophy, eveniment dedicat tuturor copiilor de până la 12 ani, indiferent dacă practică acest sport la nivel de performanţă sau doar la nivel amator.

,,Acest eveniment, care are loc cu doar câteva zile înainte de cea mai importantă competiţie de schi alpin din România, FIS Children Trophy, are drept scop promovarea acestui sport în rândul copiilor. Participanţii vor beneficia de aceleaşi condiţii tehnice ca la orice concurs de schi alpin, doar că participarea este deschisă tuturor, indiferent dacă au învăţat schiul în cadrul unui club sportiv, cu un instructor sau alături de părinţi. În primul rând această competiţie este adresată copiilor din Braşov, pentru că noi, braşoveni, avem o tradiţie în practicarea schiului. În acelaşi timp, îi aşteptăm pe copii din toată ţara, pentru că nu trebuie să uităm că avem cel mai bun domeniul schiabil ţară. Tot ce ne rămâne de făcut este să ne aducem copii la schi, pentru a se bucura de mişicare şi de aer curat”, a declarat fostul campion al României la schi alpin Ioan Gabriel Nan, unul dintre organizatori.

Competiţia se va desfăşura de-a lungul a 2 etape, în data de 24 februarie, pe pârtia Lupului (telescaunul de jos) din Poiana Brasov și respectiv, în data de 24 martie 2019. Pentru prima etapă a competiției s-au înscris deja 52 de copii. Întrecerile vor consta într-o probă de slalom uriaș în două manşe, respectând particularităţile de vârstă şi abilitățile tehnice ale participanților.

Vor fi cupe, medalii, diplome, o tombolă cu cadouri surpriză, culminând cu premii acordate de sponsorii. Mai multe informaţii și înscrieri: www.ski-kids.ro. 

Adauga comentariu