De ce este Brașovul ignorat de Guvern? Ce fac parlamentarii pe care i-am ales? Ridică mâna cum le spune partidul și iau salarii grase

Brașovul pare a fi oaia neagră Guvernului, nu doar cel actual, ci și a celorlalte executive care s-au perindat în ultimii ani. Aam avut mereu parlamentari de Brașov, de toate culorile politice. Ce se s-a făcut efectiv pentru Brașov? Nimic concret. 

Deviza guvernanților pare a fi una și aceeași: luăm de la Brașov cât putem, că doar este un oraș economic puternic, dar nu dăm nimic în schimb. Nu dăm niciun leu pentru Aeroport, dar luăm 100 de milioane de la buget. Promitem 10 milioane de euro pentru un stadion de cinci stele, spunem că banii sunt deja prevăzuți în buget, dar uităm. Facem în schimb un sală polivalentă de 19 de milioane de euro la Sfântu Gheorghe un oraș cu 55.000 de oameni. 

Același Guvern se laudă cu Brașovul cu numărul mare de turiști, dar când vine vorba despre promovare, același Brașov este exclus din imagini. Deși are mai mulți turiști decât celelalte orașe prezentate, mai puțin Bucureștiul. 

Tot același Guvern cică se chinuie de 25 de ani să facă 50 de km de autotradă de la Brașov la Comarnic. Ba nu sunt bani, ba sunt anulate tot felul de licitații. În schimb dăm milioane de euro pe tot felul de catedrale. 

Și în final o solicitare către parlamentarii de Brașov. Arătați-ne și nouă ce proiecte ați susținut pentru orașul care v-a ales? Sau poate e mai simplu să ridicăm mâna pe bani mulți. 

Adauga comentariu