Deputatul mitralieră, o nouă declaraţie şoc, după ce a fost reclamat pentru că a spus că homosexualitatea este o boală: Eu îi apăr împotriva homosexualilor pe toți românii

După ce a fost reclamat de Asociaţia Pro Democraţia  la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a spus că homosexualitatea este o boală, deputatului PSD Cătălin Rădulescu a revenit cu o declaraţie şi mai şocantă. Atacă din nou dur minorităţile sexuale, vorbeşte în numele românilor deşi nimeni nu l-a învestit cu vreo putere în acest sens şi susţine că declaraţiile sale sunt politice şi are imunitate. În concluzie, în opinia sa, poate spune ce vrea şi nu îi pasă de nicio reclamaţia. Clar nu îi pasă de drepturile omului. 

„Să le fie de bine. Să facă ce vor ei și toți românii să audă că vor să susțină homosexualii din România. Este extraordinar, mie îmi face o reclamă de nu mai pot. Eu îi apăr împotriva homosexualilor pe toți românii din țara asta, 87% credincioși, cu familii. Eu vreau ca în țara asta familia să fie din bărbat și femeie. Restul nu mă privește. Nu pot să-mi ia niciodată credința mea, concepția mea, Pro Democrația sau o minoritate de homosexuali. E dreptul lor să se plângă unde vor. Asta e concepția mea de medic. Eu așa cred, că nu este ceva normal, asta e concepția mea și e declarație politică, toate declarațiile politice sunt supuse imunității. Nu am spus că nu le accept drepturile, că îi tratăm ca animale, nu. Sunt oameni, au deviație sexuală, eu ca medic o consider că este o chestiune maladivă, așa consider eu, este treaba mea“  a declarat Cătălin Rădulescu, citat de HotNews.ro.

Adauga comentariu