Deținuții politici și persoanele care au fost deportate își pot încărca gratuit călătoriile aferente trimestrului III începând cu data de 1 iulie

RATBV anunță persoanele care dețin calitatea de fost deținut politic sau de fost deportat că sunt așteptate de luni, 01 iulie 2019, la opt puncte de vânzare ale RATBV S.A. pentru încărcarea abonamentelor de călătorii gratuite aferente trimestrului III al anului 2019.

La momentul prezentării la punctul de vânzare, persoanele care dețin calitatea de fost deținut politic sau de fost deportat trebuie să aibă asupra lor cuponul de pensie din luna precedentă acordării, original și copie, respectiv cuponul din luna iunie 2019 pentru cei care vin în iulie 2019. Pe acest cupon trebuie să existe mențiunea referitoare la legea specială care conferă calitatea de fost deținut politic sau fost deportat.

De asemenea, mai trebuie prezentate cartea sau buletinul de identitate și decizia ori hotărârea de acordare a calității de beneficiar al legilor speciale.

Cardurile de transport se încarcă la centrele de vânzare de la Roman, Saturn, Noua, Triaj, Rulmentul, Stadionul Municipal, Primărie și Hărmanului 49.

Adauga comentariu