Dezertare cu repetiție. Mihai Mohaci a plecat din nou din PSD. Mihai Popa a făcut și el aceeași mișcare

Deputații Mihai Mohaci și Mihai Popa au părăsit din nou PSD și au bătut palma cu Victor Ponta, ei aderând acum la Pro România.

Nu este prima dezertare a celor doi deputați. În decembrie 2018 cei doi au anunțat că părăsesc PSD tot în favoarea partidului lui Victor Ponta. Dacă Mihai Popa a fost reținut în declarații, Mihai Mohaci a tunat și a fulgerat la adresa PSD.

„Mă dezic de modul în care este condus PSD-ul atât la Braşov cât şi la nivel central. De aceea, o să mă îndrept către un partid de centru-stânga, spre un nou proiect politic, PRO ROMANIA, în care sunt ferm convins că voi regăsi alături de alţi colegi de ai mei o echipă aşa cum mi-o doream la PSD Braşov şi pe care Marius Dunca nu a ştiut să o construiască. Spun cu tristeţe şi cu părere de rău că trebuie să fac acest pas. Oricum se dorea plecarea mea din partid de mai multă vreme şi, nu într-un mod elegant, am fost apostrofat pentru luările mele de poziţie“, este scrisoarea deschisă a lui Mihai Mohaci“, este un fragment din scrioarea lui Mohaci din decembrie 2018. Textul integral îl găsiți aici.

După câteva zile însă, cei doi s-au întors cu coada între picioare în PSD și cu ceva promisiuni de funcții. Nu au reușit atunci să îl schimbe din funcție pe șeful PSD Brașov, Marius Dunca, a cărui demisie au cerut-o și acum după alegeri. Rămâne de văzut dacă noua dezertare este tot o monedă de șantaj sau nu. Odată cu plecarea celor doi PSD Brașov mai are doar 5 parmalemtari.

 

Adauga comentariu