Din nou răniți de pârtiile din Poiana Brașov. Două persoane au ajuns la spital. 122 de răniți în doar o lună

Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina ieri in 5 cazuri, in care turistii s-au accidentat sau ratacit, in timp ce practicau sporturile de iarna. Pentru 2 dintre aceste persoane a fost nevoie si de interventia echipajului SMURD, iar oamenii au fost transportati la spital. De asemenea, 2 persoane au avut nevoie de interventia salvatorilor montani pentru a fi evacuate de pe partiile de schi, dupa inchiderea acestora si lasarea intunericului.

Recomandam schiorilor incepatori sa se intereseze in prealabil de orarul de functionare a instalatiilor de transport pe cablu si sa nu mai urce pe masiv, in apropierea orelor de inchidere ale acestora.

Totodata, atragem atentia ca partiile se inchid la jumatate de ora de la ultima cursa, urmand ca acestea sa intre in procesul de amenajare.

De la inceputul sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 121 de evenimente, implicand 122 de persoane, care s-au accidentat, ratacit sau au trebuit sa fie evacuate.

Adauga comentariu