Dino Parc Râșnov, în top 50 destinații de vizitat în Europa

Dino Parc Râșnov este una din cele două destinații din România care au intratîn “Top 50 Bucket List Destinations for Kids & Families in Europe”, alcătuit de FatherMag.com. Prin acest top, publicația a creatprimulclasament al destinațiilor din Europa pentrusegmentul “copiișifamilie”. Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estulEuropei, care găzduiește pe cele 3,5 ha de pădurepeste 100 de dinozauriatestaţiştiinţificşireproduşiînmărimenaturală.

Dintrecele 250 de destinații din Europa preferate de copii și familii, cum ar fi parcurile de distracții și tematicesauacvatice, plajele, grădinile zoologice și acvariile, muzeele pentru copii și parcurile naționale, FatherMag.com a apelat la recenziile online, pentru a clasifica cel emai bune 50 de destinații de familie din Europa.   

Dino Parc Râșnov este titrat de creatorii clasamentului ca „unul dintre cele mai distractive parcuri de aventură ș imuzee în aer liber din Europa”:

„Dacă copiii sunt fascinați de dinozauri, acesta este locul pe care nu trebuie să-l ratezi!. Ei pot vedea aproximativ 100 de modele de dinozauri de dimensiuni reale în timpce fac drumeții prin parc. Există mult elocuri de joacă, case în copaci, trasee de aventură, labirintele cu laser și cinematografe de ultimă generație. Crezi că distracția s-a terminat acum? Ei bine, nu s-a terminat! Nu ratați toate zonele interactive de realitate virtuală, dar și vulcanul interactiv în erupție!”, spun reprezentanții FatherMag.com.

În parc mai există 5 dinozauri animatronici care scot sunete terifiante, un cinematograf 9D şi unul 360°, o fereastră interactivă cu realitate augmentată, o peşteră plină de curiozităţi şi replici ale rămăşiţelor de dinozauri, animale preistorice sau insecte, dar şi un terarrium cu reptile vii la etajul 1 al clădirii principale.

Articolul integral FatherMag.com poate fi consultataici: ​​https://www.fathermag.com/top-50-bucket-list-destinations-for-kids-families-in-europe/

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un muzeuînaer liber. Are o suprafață de 3,5 hectare, pe care se întinde un traseu cu peste 100 de dinozauri în mărime naturală. Printre alte activitățire găsite în parc se numără un traseu de aventură în copaci, o tiroliană, două locuri de joacă pentru copii, o cameră labirint cu lasere, un atelier de pictură pentru copii, un cinematograf 360° șiunul 9D, precum și diferite expoziți iștiințifice naționale și internaționale.

 

 

 

 

Adauga comentariu