Doi brașoveni s-au ales cu dosar penal pentru că nu au respectat carantina. Alți aproape 300 au luat amendă pentru că nu purtau masca

Masca și carantina rămân în continuare dușmanii multor brașoveni. Zilnic oamenii legii fac controale, dar nici amenzile nu îi mai sperie pe cei mai indisciplinați. În ultimele 24 de ore s-au dat 288 de amenzi celor care nu purtau mască, în valoare de peste 20.000 de lei.     

De asemenea, polițiștii au verificat 2060 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină și au întocmit 2 dosare penale, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “zădărnicirea combaterii bolilor”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.  

De la începutul pandemiei, la Brașov, s-au înregistrat 8466 cazuri confirmate pozitiv (reprezentând 4.21% din cazurile la nivel național), din care 6196 persoane vindecate și 252 decese (rata mortalității la nivel județean este de 2.98%).

Brașov se situează pe locul 5 în clasamentul național după numărul de cazuri confirmate iar pe locul 5 în funcție de numărul de decese

Adauga comentariu