Doi suspecți de proxenetism au fost arestați. O femeie este cercetată sub control judiciar

Doi bărbați și o femeie sunt cercetați pentru proxenetism. Gruparea acționa de luni bune. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi autori au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile pentru bărbatul în cauză și măsura controlului judiciar pentru persoana de sex feminin.

„Din cercetări a rezultat faptul că în perioada iunie 2020 - februarie 2021, un bărbat din județul Brașov, ar fi determinat și ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două persoane de sex feminin, în diverse locații din județul Brașov, obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către acestea.

Totodată, o femeie din municipiul Brașov ar fi înlesnit practicarea prostituției de către persoanele mai sus-menționate, în sensul că ar fi administrat în totalitate anunțurile deținute de către acestea pe o platformă online.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Adauga comentariu