Elevii de la Unirea s-au întors în Corpul A după patru ani de aștepatre. Lucrările de reabilitare au fost în sfârșit finalizate

Vești bune pentru elevii de la Colegiul Național Unirea: în prima zi de școală, ei s-au întors, după 4 ani, în clasele din corpul A, astfel că tot programul elevilor a revenit într-un singur schimb.

,,Ne bucurăm să venim cu o veste bună astăzi, odată cu începerea școlii. Elevii din Colegiul Național Unirea vor putea reveni la clasele din corpul A, unde lucrările de reabilitare au fost încheiate în mare parte. Le urăm mult succes elevilor în noul an școlar și ne bucurăm că aceștia vor putea să desfășoare ore în cursul dimineții”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu, prezentă la deschiderea anului școlar la Colegiul Național Unirea.

Proiectul de reabilitare ale acestei clădiri au început în 2017, fiind executate de către firma spaniolă Construcciones Deco S.A (care a executat lucrările de reabilitare și la Colegiul Național de Informatică Gr. Moisil). Deși termenul de finalizare a acestora era iulie 2019, până la acel moment compania spaniolă nu a reușit să execute decât 10% din totalul lucrărilor. La sfârșitul lunii august 2019 s-a semnat contractul pentru continuarea lucrărilor cu SC RIAL SRL. Pentru a putea finaliza lucrările la clasele din corpul A, în ultimele luni RIAL-ul și-a alocat cea mai mare parte a resurselor umane pentru această investiție. În acest moment, toate sălile de clasă sunt funcționale, excepție făcând sala festivă și subsolul.

Adauga comentariu