Femeia care și-a înjunghiat concubinul în timpul unei petreceri este judecată pentru tentativă de omor. Și-a recunoscut faptele și a pus totul pe seama băuturii. Nu este la prima faptă cu violență

O femeie în vârstă de 49 de ani a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor după ce  și-a înjunghiat concubinul cu opt ani mai tânăr în timpul unei petreceri.

Hucsi Magda și Munteanu Cristinel trăiau în concubinaj de aproximativ 5 ani. Cei doi se certau des, iar în final, la începutul lunii iunie, femeia și fiica ei și-au strâns toate lucrurile și au plecat de acasă. Până aici totul bine și frumos.

În data de 24.06.2019, cele două au mers în vizită la o prietenă. Aceasta a vrut să îi împace pe cei doi, l-a sunat pe bărbat și l-a invitat în locuința ei. Acesta a sosit rapid și a adus cu el și bere.

„Toți cei prezenți au consumat băuturi alcoolice timp de o oră, după care discuțiile au degenerat. Inculpata Husci Magda i-a făcut concubinului său Munteanu Cristinel mai multe reproșuri și l-a lovit cu palma peste față“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Cearta nu s-a oprit aici, iar fiica agresoarei și prietena acesteia l-au lovit și ele pe bărbat. Acesta nu a ripostat și părea că situația s-a calmat. Cu toții au băut în continuare și au dansat. La un moment dat Hucsi Magda s-a dus în bucătărie, a luat în cuțit și și-a înjunghiat concubinul.

„Hucsi Magda s-a așezat lângă partea vătămată, Munteanu Cristinel și a înjunghiat-o prin surprindere în partea dreaptă spate, după care a părăsit locuința“, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Bărbatul a început să sângereze abundent, astfel că gazda, prietena agresoarei, a sunat la 112.  Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Acuzată de tentativă de omor

Potrivit Serviciului Județean de Medicină Legală Brașov, viața victimei în vârstă de 41 de ani a fost pusă în pericol. Leziunile de suferite au necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Femeia a fost reținută și ulterior arestată timp de 30 de zile. Ea a fost acuzată de tentativă de omor și trimisă în judecată. Cauza este pe rolul Tribunalului Brașov. În urma audierilor, inculpata și-a recunoscut fapta și a pus totul pe seama alcoolului și a neînțelegerilor. A mai declarat în fața procurorilor că regretă ce a făcut.

Aceste nu a fost primul semn de violență al femeii. În luna februarie, a fost acuzată de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Femeia a fost condamnată de Judecătoria Brașov la 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a agresat un alt bărbat Hârlău Adrian. În acest caz și iubitul ei Munteanu Cristinel, care a cum a devenit victimă, a participat la atac și a primit o sentință de 1 an și 4 luni de închisoare. Și această agresiune s-a petrecut tot pe fondul consumului de alcool. 

Adauga comentariu