Femeia care și-a ucis bebelușul și l-a îngropat în grădină a fost trimisă în judecată pentru omor. Tânăra riscă 25 de ani de închisoare. Ea se află în arestul poliției

Ana Marian Ioniță (29 ani) , femeia care în noiembrie 2018 și-a ucis bebelușul și l-a îngropat în grădină  a fost trimisă în judecată pentru omor asupra unui membru al familiei. Tânăra riscă 25 de ani de pușcărie. Femeia a fost cercetată inițial pentru pruncucidere, dar ancheta a scos la iveală că a premeditat totul. Dosarul va fi judecat la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov. De asemenea magistrații Curții de Apel au prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele femeii, astfel că Ana Marian Ioniță  va rămâne după gratii cel puțin până în 9 februarie. 

Femeia lucra la dispensarul din comuna Lisa și a ascuns sarcina. Când a început să se îngrașe și a fost luată la întrebări de medicul din comună și-a dat demisia și a spus că și-a găsit alt loc de muncă. Înainte să își ucidă copilul și-a serbat ziua de naștere. Apoi l-a sufocat pe micuț și l-a îngropat în grădină.

Tânăra a mai născut alți patru copii și pe toți i-a abandonat în maternitate. Povestea halucinantă a femeii este prezentată pe larg de Monitorul de Făgăraș.  În anul 2009 femeia a născut primul copil, pe Marian, pe care l-a abandonat la Maternitatea de la Făgăraş. După doi ani, în 2011, Ana Maria l-a năcut pe Ştefan, care a avut aceeaşi soartă ca şi primul copil. Ştefan a fost lăsat fără remuşcări în grija personalului de la Maternitate. Bebeluşii au fost preluaţi la scurt timp de Direcţia pentru Protecţia Copilului Braşov, care i-a încredinţat unei familii din Braşov în vederea adopţiei. Ana Maria nu s-a oprit însă aici.

În anul 2012, la 3 noiembrie, a mai adus pe lume un băieţel căruia i-a pus numele Mihail. A scăpat şi de acest bebeluş. Rămasă singură, fără obligaţii, în octombrie 2013 l-a născut pe Alexandru tot la Maternitatea Făgăraş. Și acești copii au fost abandonați. 

Sursa Foto: Monitorul de Făgăraș

Adauga comentariu