Flavia Boghiu nu poate depune jurământul pentru funcția de viceprimar. Are coronavirus și este în izolare

Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului din partea USR PLUS nu poate depune miercuri jurământul și nu își poate lua imprimire postul deoarece are coronavirus. A anunțat totul printr-o postare pe Facebook. Flavia Boghiu este în izolare la domiciliu.

„Anul trecut pe vremea asta îmi sărbătoream ziua de naștere în Sudul Italiei, cu prietenii. Anul acesta mi-o sărbătoresc în sudul sufrageriei. Cu COVID. E din ce în ce mai clar că a venit valul doi peste noi și că evoluția situației nu pare deloc încurajatoare. Chiar și cu respectarea măsurilor impuse și cu precauție, se pare că acele mici momente de neatenție în care lăsăm garda jos, sunt suficiente pentru a contracta virusul. Slavă domnului, m-am testat de la primele simptome și am norocul să sufăr de o formă ușoară. Am făcut febră, mi-am pierdut gustul și mirosul, am avut dureri de cap și dureri de spate. Am anunțat DSP-ul încă de la aflarea rezultatului, țin legătura cu medicul, mă medichez și îmi monitorizez constant temperatura și saturația de oxigen. Chiar și așa, simptomele nu sunt deloc plăcute și nici nu vreau să-mi imaginez cum e pentru cei mai puțin norocoși decât mine. Încerc să rămân optimistă și să am o atitudine cât se poate de (cum altfel?) pozitivă.

Pe 28.10, ar fi urmat să depun jurământul și să îmi preiau mandatul. Așteptam cu mare entuziasm momentul. Însă, în acest context, asemeni școlii la distanță, învăț și eu de acasă lecția răbdării și a acceptării.

Urmează o perioadă grea. Este momentul să înțelegem, ori să ne reamintim, că nu doar că pericolul nu a trecut, dar este mai prezent decât oricând. E aici, e printre noi. E din nou momentul să înlocuim întâlnirile din oraș sau din sufragerii cu cele pe Zoom. Să evităm interacțiunile nenecesare. Să purtăm masca și să ne ferim de zonele aglomerate. Să ne protejăm pe noi și pe cei dragi ai noștri. #săfimbine.

Pe calendar, azi a mai trecut un an pentru mine. La cum e contextul, am decis să nu-l bag în seamă, așa că împlinesc aceeași vârstă ca anul trecut. Varianta 2.0. Și dacă îmi doresc ceva de ziua mea, este să luați în serios ce se întâmplă și să aveți grijă de voi. Și, desigur, să treacă perioada asta mai repede, să mă pot apuca de treabă.

Cu drag,

Aceeași Flavia.

(Aproape) Viceprimărița voastră“

 

Adauga comentariu