Florin Buliga, bărbatul care și-a ucis întreaga familie, a fost condamnat pentru consum de droguri. Pentru crimă procurorii cer închisoare pe viață

Florin Buliga a fost condamnat astăzi de magistrații Tribunalului Brașov la un an de închisoare pentru consum de droguri. El a fost drogat în momentul comiterii crimelor. Sentința nu este definitivă. 

Bărbatul este judecat și pentru omor deosebit de grav, iar procurorii cer închisoare pe viață. Dosarul este pe rolul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov, iar următorul termen este în 27 noiembrie. 

Florin Buliga, bărbatul care şi-a ucis soţia şi copiii în timp ce aceştia dormeau a şocat o ţară întreagă. Crima s-a petrecut în 27 martie 2018 la Braşov. Întâi şi-a înjunghiat soţia de trei ori în piept, a învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept o ordidee albă. În tot acest timp, fiul său era îl altă cameră şi se juca la calculator. Bărbatul a povestit că, după ce şi-a ucis soţia, s-a rugat şi apoi şi-a ucis băiatul pe care l-a înjunghiat tot de trei ori. A aşteptat apoi ca fiica sa să vină acasă şi a înjunghiat-o de opt ori. A doua zi s-a predat la poliţie. 

În timpul audierilor a făcut declaraţii şocante. A spus că şi-a trimis familia într-o lume mai bună şi a comunicat cu soţia şi cei doi copii, telepatic după moarte: „Acum familia mea este bine, înainte nu era“, „Viaţa e rea“, „Aşa le-am salvat sufletele“.

Bărbatul era obsedat de cifra şase, fapt recunoscut şi la audieri. „A povestit că acum şase ani a început să se gândească la modul serios la sinucidere şi să primească informaţii despre Iluminati, Anticrist şi reîncarnare. A spus că numele său este marcat de cifra 6, deoarece toate cele trei cuvinte au câte şase litere. Era născut în data 6 aprilie. A mai declarat că era convins că va muri la 38 de ani, iar anul acesta se împlinesc şase ani de la acea dată“, a declarat Daniel Diaconu, avocatul din oficiu al lui Florin Mircea Buliga.

Testele de sânge au arătat că bărbatul era drogat în momentul comiterii crimelor, iar analiza psihiatrică a arătat că a avut discernământ diminuat, dar că putea să îşi dea seama de consecinţele faptelor sale. Pe tot parcursul audierilor Florin Mircea Buliga a susţinut că nu are probleme psihice. Este judecat în stare de arest şi este sub tratament de specialitate. 

Adauga comentariu