Fostul primar, George Scripcaru, a demisionat din Consiliul Local

Fostul primar al municipiului Brașov, George Scripcaru, şi-a dat demisia din Consiliul Local. Acesta a condus Primăria Braşov 16 ani, timp de 4 mandate, iar la alegerile din toamna trecută a pierdut fotoliul de primar împotriva lui Allen Coliban.

Chiar dacă nu mai ocupa biroul primarului, George Scripcaru era consilier local din partea PNL, post pe care a intrat fiind primul pe listele electorale.

„Stabilisem anul trecut, de comun acord şi cu preşedintele interimar de la municipiu (al PNL Braşov – n.r.), Sebastian Rusu, şi la solicitarea colegilor noi validaţi în Consiliul Local, să rămân o perioadă de câteva luni, până când capătă experiență. Consider că acum s-au împlinit cele câteva luni și s-au încheiat ca fost consilier municipal. Rămân un simplu membru în acest partid și sper să reușească cei care sunt acum la nivelul deciziei atât politice, la nivelul partidului, cât și administraţie, să împlinească proiectele municipiului care sunt într-o anumită fază de dezvoltare, pentru că are de câștigat întreg județul. Să sperăm…”, a declarat George Scripcaru pentru newsbv.ro.

Președintele interimar al Organizației municipale Brașov, Sebastian Rusu, a declarat că încă nu se știe cine îi va lua locul în Consiliul Local fostului edil.

Este a 3-a demisie din Consiliul Local a membrilor PNL, după Radu Valentin Paul şi Valeriu Vătavu.

Adauga comentariu