FOTO 100 de lucruri jenante în Brașov. Strada Sforii locul frustrărilor sau un loc al unor amintiri frumoase?

Aș fi vrut ca strada Sforii să nu ajungă în seria 100 de lucruri jenante, pentru că s-a făcut curățenie și e ceva mai bine față de momenentul începerii campaniei de curățare. Dar sunt oameni care „insistă” să intre la seria aceasta și fac un deserviciu imaginii Brașovului. Urmele de tălpi sunt de-a lungul străzii, pe ambele părți. Scrisul e ceva mai puțin, dar compensează prin ură și prin frustrări. Se depășesc niște limite ale bunului simț.

Memoria pe care vrei s-o iei acasă sau pe care vrei s-o lași nu trebuie să fie o lipsă de respect pentru toți cei care au muncit și muncesc să țină strada Sforii curată. Mai mult, Brașovul este un oraș al multiculturalității, oraș construit prin eforturi comune al etniilor care au locuit și locuiesc.

Poliția Locală a aplicat un număr de 10 sancțiuni în perioada februarie – mai 2019, în valoare totală de 400 de lei. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate minorilor. De asemenea, Poliția Locală a dat și câteva zeci de avertismente verbale.

Până la acest moment au fost trei sesiuni de curățare, la care au participat 30 de voluntari, care au lucrat aproximativ 90 de ore și la care s-au folosit deja litri de amorsă și vopsea, dar și alte materiale, inclusiv bani.

Următoarea sesiune de curățenie va fi pe 8 iunie 2019, ora 11:00. Cei interesați să participe pot contacta Asociația Împreună pentru Dezvoltarea Comunității la 0727.833.101, kristina.creosteanu@yahoo.com, asoidc@yahoo.com.

Adauga comentariu