FOTO Cel mai mare dinozaur care a trăit vreodată în lume poate fi văzut la Râșnov. Seismosaurus are 45 de metri lungime

Dino Parc Râșnov care anunță finalizarea lucrărilor pentru dublarea suprafeței parcului, pentru a-i face loc celui mai mare dinozaur descoperit vreodată în lume, Seismosaurus, gigantul de 45 de metri lungime.

De asemenea, în parc s-a deschis o nouă zonă a dinozaurilor și mamiferelor  preistorice care au trăit pe teritoriul României în zona Hațegului. Astfel, Dino Parc Râșnov deține acum un număr total de 100 de exponate reroduse în mărime naturală și atestate științific.

„Mă bucurcă s-a ivit această ocazie minunată de a reproduce în mărime naturală cel mai mare dinozaur descoperit până acum în lume, Seismosaurus, ce măsura 45 de metri lungime. Hotărârea de a expune acest gigant preistoric, care acum e vedeta parcului, a fost în strânsă legătură cu ideeanoastră de a extinde Dino Parc Râșnov, după ce numărul vizitatorilor a crescut exponențial în ultimii ani. Am fost foarte atenți la dorințele oamenilor care ne-au vizitatși care ne-au spus că vor să vadă mai multe exponate  și expoziții interactive”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Tot luna aceasta, atracțiile din cadrul Dino Parc Râșnov s-au îmbogățit cu un cinematograf  360° de grade, care va permite vizionarea filmelo rtematice într-un nou format interactiv, cu o peșteră special amenajată în care se găsesc fosile de dinozaur, o corabie cu un traseu interactiv, o camera senzorială cu sunete de dinozauri și mamifere preistorice și multe alte exponate interesante.

Dino Parc Râșnoveste o zonă de agrement și un muzeuînaer liber, situat în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 100 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentrucopii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și un cinematograf 360°, traseu de aventură, labirint laser, soundbox,expoziții unicat și multe alte zone interactive.

Adauga comentariu