FOTO Crimă pe strada Ioan Huniade

În jurul orei 14:35, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Ioan Huniade din municipiul Brașov, un bărbat se manifestă violent și ar distruge mai multe componente ale unui imobil și ale curții aferente acestuia.

,,Echipajul de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, care s-a deplasat de îndată la fața locului, a reușit depistarea și identificarea persoanei în cauză.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin care nu prezenta semne vitale", a declarat Nadia Olaru, agent de poliție. 

Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei. Polițiștii împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Cauza se află în competența proprie a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

 

Adauga comentariu