FOTO După eforturi susținute Strada Sforii a fost refăcută. Peretele pentru mesaje a fost delimitat

După patru acțiuni de intervenție desfășurate de Asociația Împreună pentru Dezvoltarea Comunității (AIDC) în perioada 2 -14 august strada Sforii a fost curățată și zugrăvită. A fost pregătit și peretele dedicat mesajelor. La aceste acțiuni au participat 39 voluntari din 7 localități din România și din 6 țări din Europa și Statele Unite.

Homeboy, artistul graffiti care a realizat pictura la amenajarea străzii, a marcat peretele dedicat mesajelor cu grafică și text pentru vizitatori. Acesta este zugrăvit cu alb, se află pe dreapta de la intrarea dinspre strada Poarta Șchei și are o suprafață de 60 mp.

AIDC anunță că în fiecare lună va zugrăvi peretele destinat mesajelor, pentru a face loc noilor mesaje. Cele mai reușite și interesante mesaje vor fi postate pe pagina de Facebook a asociației.

Ultima intervenție a fost miercuri, 14 august, când un grup de 15 voluntari de la tabăra de tineret din Moieciu au răspuns apelului Asociației. Voluntarii au curățat pereții de urmele de tălpi și de mesajele împrăștiate pe pereții care nu erau destinați mesajelor și apoi au zugrăvit pereții curățați.

AIDC speră că pe viitor să fie nevoie de cât mai puține intervenții și că oamenii vor veni și la următoarele acțiuni, atunci când va fi nevoie.

Sursa foto: AIDC

Adauga comentariu