FOTO Lume multă la deschiderea AFI Palace, cel mai nou Mall al Brașovului. Investiția se ridică la 148 de milioane de euro

Brașovenii au fost curioși să vadă cum arată noul Mall și mai ales care sunt cele mai bune oferte ale magazinelor chiar în ziua deschiderii. În ciuda pandemiei de coronavirus oamenii au venit în număr mare și au stat la coadă pentru a intra în centrul comercial. Chiar dacă a fost aglomerație, brașovenii nu s-au îmbulzit și au păstrat cât s-a putut distanța socială.

Reprezentanții AFI Europe România au dat asigurări că Mall-ul este un loc sigur. Sistemul de ventilație filtrează aerul de zece ori pe oră, masca este obligatorie și peste tot există dispozitive cu dezinfectant. Centrul Comercial are o capacitate de 12.000 de persoane, dar din cauza pandemiei vor putea avea acces doar 6.000. Există un sistem care monitorizează permanent numărul vizitatorilor.

Piatra de temelie a noului Mall a fost pusă în septembrie 2017 după doi ani în care terenul a fost pregătit şi s-au obţinut toate autorizaţiile necesare. AFI Europe a cumpărat terenul în 2015 cu 9 milioane de euro de la Cora care intenţiona să construiască în zonă tot un mall, dar a renunţat la proiect. Centrul Comercial de la Braşov este al treilea din ţară al AFI Europe după cele din Bucureşti şi Ploieşti.

Centrul comercial este dezvoltat pe 3 etaje cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp și birouri de tip clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial. La AFI Brașov sunt prezente peste 100 de branduri internaționale de fashion & beauty, precum și branduri de renume local, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci, farmacii și un hypermarket extins pe o suprafată bruta de 6,500 mp.

O noutate pentru un mall din Braşov este o terasă de mari dimensiuni ce oferă o panoramă spectaculoasă spre Muntele Tâmpa.Terasa cu tot cu spaţiul verde va fi dispusă pe o suprafaţă de 3500 de metri pătraţi.

 „Inaugurarea unui centru comercial este intotdeauna o provocare, dar mai ales in aceasta perioada provocarea a fost si mai mare. Ne bucurăm că am reușit cu ajutorul chiriasilor să finalizăm proiectul AFI Brașov si sa il deschidem cu majoritatea magazinelor pregatite de lansare. AFI Brasov este cel mai mare proiectul al nostru inaugurat anul acesta in urma unei investitii de 148 Milioane de Euro. Ne face plăcere să îi întâmpinăm pe locuitorii și vizitatorii Brașovului încentrul nostru comercial modern, construit la cele mai înalte standarde de calitate. Datorită locației excelente și a prezenței brand-urilor de top de moda, beauty și entertainment, suntem convinși că AFI Brașov va fi un proiect de succes, la fel ca AFI Cotroceni și AFI Ploiești”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

„ Așa cum am anunțat încă de la început, vrem să ne implicăm activ în comunitate, prin acest proiect am creat multe locuri de muncă, vrem să fim aproape de oamenii de aici și să ne implicăm în proiecte cu un impact real în societatea în care toți ne desfășurăm activitatea, pentru a crește împreună armonios”, a declarat Costin Blideanu, General ManagerAFI Brasov.

 

 

 

Adauga comentariu