FOTO VIDEO Accident cumplit pe DN 73 între Brașov și Cristian. O persoană decedată, șapte răniți, trei mașini implicate. Unul dintre șoferi era băut

Accident cumplit în această seară pe DN 73 între Brașov și Cristian. Trei mașini, dintre care două au fost făcute praf, au fost implicate în accident. O persoană a murit pe loc. Alte șapte au fost rănite, iar patru dintre victime au fost transportate la spital. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul și care dintre șoferi este vinovat.

„În urma impactului au rezultat 8 victime, pentru una dintre acestea fiind declarat decesul de către echipajul medical sosit la fața locului. Patru  persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat pentru unul dintre conducătorii auto  rezultatul a fost 0.38 mg/l. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului“, a anunțat Poliția Brașov.

Adauga comentariu