Începe sezonul de schi în Poiana Brașov. Șase părtii se deschid din acest weekend

Din acest weekend se va putea schia în Poiana Brașov pe șase pârtii: Lupului, partea superioară, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri), și partea inferioară, în zona telescaunului Lupului (cel de 4 locuri), Drumul Roșu (integral), partea superioară a pârtiei Sulinar (pârtia Doamnei), cu ieșire spre Drumul Roșu, pe lângă lacul de acumulare, pârtia Ruia, precum și pîrtiile Bradul (integral) și Stadionului (integral). 

Acestea vor fi deschise începând de sâmbătă, ora 9.00, odată cu deschiderea instalațiilor pe cablu care le deservesc. Stratul de zăpadă este între 70-80 de cm grosime în partea superioară a masivului Postăvarul și 40-50 cm în partea inferioară. Peste 90% din cantitatea de zăpadă de pe pârtii provine din zăpadă artificială.

Tot de sâmbătă vor fi deschide telescaunele Lupului și Ruia, telegondola, telecabina Kanzel, teleschiurile Bradul și Stadion. Ultima urcare va fi la ora 15.40.

Cei care vor să vină la schi pot parca în Poiana Mică, tariful fiind de 2,5 lei pe oră. Toți cei care își parchează mașina aici vor beneficia de transport gratuit între parcare și stația de telegondolă și retur. 


Adauga comentariu