Iresponsabilitate maximă! Șapte șoferi de autobuz prinși băuți la volan. Toți într-o singură zi

La primele ore ale dimineții șapte șoferi de autobuz au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice. Din cei șapte conducători auto sancționați doi dintre aceștia sunt angajați ai companiei de transport public local din Brașov.

Astăzi, 10 iunie, în intervalul orar 06.00 - 09.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Brașov au organizat și desfășurat pe raza municipiului Brașov, o acțiune care a vizat reducerea victimizării prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului rutier public de persoane,  în scopul asigurării unei vizibilități crescute a elementului polițienesc.

În cadrul acțiunii, polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 lei, dintre care 12 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice și două pentru încălcarea O.G. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă așe conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora. Printre cele depistate se regăsesc defecțiuni la autobuze, nerespectarea numărului maxim de pasageri, defecțiuni la sistem de iluminat șicondus sub influența băuturilor alcoolice.

Adauga comentariu