Liderul PNL Braşov despre rezultatele Referendumului: „Este opinia cetăţenilor şi trebuie respectată“

Adrian Veştea, liderul PNL spune că rezultatul Referendumului este opinia cetăţenilor şi nu comentează reacţiile unor lideri ai partidului care l-au acuzat pe Victor Orban că a votat şi astfel a dezbinat electoratul. Adrian Veştea a votat la Chişinău unde a fost invitat la sărbătorirea a 100 de ani de la înființarea Camerei de Comerț a Republicii Moldova.

„Şi eu votat la acest Referendum. Am decis să fac acest gest din respect pentru o inițiativă cetățenească semnată de 3 milioane de români. Noi am avut libertatea să ne exprimă opinia şi chiar am propus să nu se politizeze acest demers. În același timp, resping orice încercare a unora de a politiza acest subiect și a încerca să obțină capital electoral de pe urma lui. Nu am fost un împătimit al acestui Referendum. Nu cred că este cineva mai vinovat de rezultatul Referendumului. Este opinia cetăţenilor şi trebuie respectată“, a declarat Adrian Veştea, preşedintele PNl Braşov. 

Mai mulţi lideri PNL printre care Cezar Preda, Alina Gorghiu sau Cătălin Predoiu au postat pe Facebook mesaje în care acuză modul în care Ludovic Orban conduce Partidul. „Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventurã şi cãtre un nou eşec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbinã. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradã #Ajunge”.

Sursa Foto: Facebook Adrian Veştea

Adauga comentariu