Mall-ul din centrul Brașovului se deschide în 21 octombrie

Mall-ul Afi Palace de la Brașov se va deschie la 21octombrie 2020 potrivit realitateadebrasov.net. Centrul Comercial ar fi trebuit să fie gata inițial în 2018, iar apoi 2019. Întârzierile au fost puse pe seama de lipsa forței de muncă. Apoi marea deschidere era pregătită pentru 1 mai, dar planurile au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Investiția se ridică la 60 de milioane de euro și în zonă va atât Mall-ul, cât și două clădiri de birouri.

Piatra de temelie a noului Mall a fost pusă în septembrie 2017 după doi ani în care terenul a fost pregătit şi s-au obţinut toate autorizaţiile necesare. AFI Europe a cumpărat terenul în 2015 cu 9 milioane de euro de la Cora care intenţiona să construiască în zonă tot un mall, dar a renunţat la proiect. Centrul Comercial de la Braşov este al treilea din ţară al AFI Europe după cele din Bucureşti şi Ploieşti. Potrivit investitorilor, centrul comercial va fi dispus pe două niveluri plus parter punând accent pe shopping şi modalităţile de petrecere a timpului liber şi pe distracţie. Potrivit AFI Europe investiţia va aduce şi 2.000 de noi locuri de muncă. 

Parcare de 1700 de locuri și terasă cu vedere spre Tâmpa

La parter va exista un hypermarket Carrefour de 6500 de metri pătraţi, dar şi magazine ale unor fime renumite. La etajele superioase vor fi 12 tipuri diferite de restaurante, zone fast food, zece săli de cinema, un cazino, 1.200 mp de spaţii de divertisment şi bowling, dar şi locuri de joacă pentru copii. Mall-ul va avea 1700 de locuri de parcare. Accesul se va face din bulevardul 15 Noiembrie undeva fi amenajat un sens giratoriu. 

Printre brandurile care vor avea spaţii în mall se numără: Inditex, Collective, LPP, H&M, CCC, Deichmann, US Polo, Tommy, etc., Entertainment (Cinema, MaxFun, Gym), Sports (Hervis, intersport), Electronics (Flanco, Altex). Kids shops (Nuriel, Lego,Smyk), Fast food & Coffee (Mac, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Paul. Gloria Jeans and service shops (banks, cellular, etc). 

O noutate pentru un mall din Braşov este o terasă de mari dimensiuni ce va oferi o panoramă spectaculoasă spre Muntele Tâmpa. Aici vor putea fi organizate petreceri şi activităţi pentru turişti. Terasa cu tot cu spaţiul verde va fi dispusă pe o suprafaţă de 3500 de metri pătraţi.

Sursa Foto: AFI Europe

 

 

Adauga comentariu