Maraton de vaccinare la Coresi, urmat de proiecții de film

Sâmbătă, 5 iunie, în parcarea de la Coresi Shoping Resort, zona Belaqua, între orele 10.00 și 20.00, se desfășoară un nou eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. Evenimentul poartă titlul ,,Liber la cinema!” și le este dedicat cinefililor, care vor putea urmări în zona de post-vaccinare filmele pregătire pentru acest cinema în aer liber: Scoob (de la orele 10.00 și 15.30), România Neîmblânzită (de la orele 12.00 și 18.00), Căței și Pisici 3 (de la ora 14.00). În cadrul evenimentului, vaccinarea se face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

„Vă invităm la vaccinare în cadrul evenimentului «Liber la cinema!». Vom avea cinematograf în aer liber în parcarea de la Coresi și vom vaccina cu serurile Pfizer și Johnson&Johnson, între orele 10.00 și 20.00. Pe lângă faptul că în zona de post-vaccinare veți putea viziona filmele pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră, partenerii noștri v-au pregătit și invitații la cinematograful din cadrul mall-ului“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Zona de cinema în aer liber, va fi delimitata de parcare și va fi amenajată cu scaune și puf-uri.

Accesul se face astfel:

- Pentru persoanele care se vaccinează, direct din zona de post vaccinare;

- Pentru restul persoanelor, în funcție și de limita maximă prevăzută de lege*, pe cele două intrări separate, supravegheate de voluntari care vor verifica îndeplinirea condițiilor de acces, stabilite prin hotărâre de guvern (adeverința de vaccinare care atestă că au trecut minim 10 zile de la rapel sau test PCR negativ făcut cu maximum 72 ore înainte sau test rapid negativ făcut cu maximum 24 de ore înainte; *limita maximă este de 500 de persoane pentru evenimente outdoor).

Pe 13 iunie, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și Kruhnen Musik Halle, organizează un eveniment de vaccinare dedicat celor care duc dorul concertelor și celor care organizează astfel de evenimente.

Adauga comentariu