Marius Dunca candidează la funcția de secretar general al PSD la Congresul PSD din 29 iunie

Cu două zile în urmă PSD Brașov a avut Conferința Extraordinară a Organizației Județene, unde s-a votat în unanimitate susținerea președintelui Organizației Județene PSD Brașov, Marius Dunca, pentru funcția de Secretar General al PSD. Decizia Conferinței Extraordinare vine în contextul organizării Congresului PSD din 29 iunie. 

În comunicatul PSD Brașov se arată că Marius Dunca „și-a afirmat dorința de a contribui la construcția unei noi direcții politice pentru PSD, alături de o echipă determinată care să vină cu o viziune adecvată mesajului pe care l-au transmis cetățenii la ultimele alegeri”.

„Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relația dintre partid și societate, pe piloni de încredere și asumare” a declarat Președintele PSD Brașov, Marius Dunca. 

În cadrul lucrărilor Conferinței extraordinare de astăzi, Lucian Pătrașcu a fost votat Președinte Executiv al Organizației Județene PSD Brașov, în timp ce Horia Stancu a preluat funcția de vicepreședinte al organizației. Conducerea TSD Brașov va fi preluată de Alexandru Guzun.

Adauga comentariu