Milionarul care și-a sugrumat bunica rămâne încă 30 de zile în arest

Curtea de Apel a menținut decizia Tribunalului Brașov de prelungire a arestul cu 30 de zile pentru Dan Cămârzan. Milionarul a cerut de mai multe ori să fie cercetat în libertate, dar solicitările sale au fost respinse. Cămârzan nu colaborează cu anchetatorii și nu face niciun fel de declarații. Nu a colaborat nici cu avocatul pe care chiar el l-a ales, iar acum este apărat de un avocat din oficiu.

Dan Cămârzan este acuzat că și-a sugrumat bunica în luna mai. „Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună.  Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, a declarat Aldea Adrian,  procuror şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dan Cămârzan nu este la prima faptă de violență. Fosta soția a onținut un ordin protecție împotriva lui înainte să divorțeze anul trecut. De asemenea, bărbatul mai are un dosar pe rolul instanțelor pentru lovire, după ce s-a bătut într-un bar. 

Dan Cămârzan (44 ani) a fost întotdeauna un personaj controversat. A făcut avere pe care a pierdut-o apoi și s-a tranformat din miliardar în suveran. Nu recunoaște actele de identitate, nici autoritățile și a refuzat să fie facă declarații în fața anchetatorilor.

Adauga comentariu