Milionarul Dan Cămârzan va fi internat într-un spital de psihiatrie

Magistrații Tribunalului Brașov au admis cererea procurorilor de internare nevoluntară a lui Dan Cărmârzan într-o unitate de psihiatrie. Este singura posibilitate pentru a se putea face o analiză psihiatrică, dar și analize de sânge pentru a se afla dacă a consumat droguri în momentul comiterii crimei. S-a ajuns în această situație deoarece Cămârzan nu colaborează cu anchetatorii și nu face niciun fel de declarații. Nu a colaborat nici cu avocatul pe care chiar el l-a ales, iar acum este apărat de un avocat din oficiu. Magistrații Tribunalului Brașov vor decide dacă bărbatul va ajunge la psihiatrie. Cămârzan se află acum în arestul poliției.

Dan Cămârzan este acuzat că și-a sugrumat bunica săptămâna trecută. „Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună.  Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, a declarat Aldea Adrian,  procuror şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dan Cămârzan nu este la prima faptă de violență. Fosta soția a onținut un ordin protecție împotriva lui înainte să divorțeze anul trecut. De asemenea, bărbatul mai are un dosar pe rolul instanțelor pentru lovire, după ce s-a bătut într-un bar. 

Dan Cămârzan (44 ani) a fost întotdeauna un personaj controversat. A făcut avere pe care a pierdut-o apoi și s-a tranformat din miliardar în suveran. Nu recunoaște actele de identitate, nici autoritățile și a refuzat să fie facă declarații în fața anchetatorilor.

 

Adauga comentariu