O tânără însărcinată a fost bătută în plină stradă de doi bărbați. Unul dintre agresori este tatăl prietenei victimei

O tânără de 19 ani a fost bătută ieri în plină stradă de doi bărbați în fața catedralei din Făgăraș. În momentul agresiunii, fata era însoțită de o prietenă. De asemenea, unul dintre agresori este chiar tatăl prietenei victimei. Martorii care au sunat la 112 au povestit că unul dintre agresori s-a certat mai întâi cu victima după care a lovit-o. Atunci a intervenit și cel de al doilea bărbat are i-a aplicat fetei mai multe palme peste față.  

Se pare că agresorul era supărat că fiica sa plecase de acasă și a dat vina pe fata de 19 ani, care și-ar fi convins prietena să locuiască împreună. Fata bătută a fost abandonată în stradă, iar agresorul și-a luat fiica și a plecat, fiind însoțit de cel de al doilea bărbat, cel mai probabil un amic. 

Cei doi sunt acum cercetați penal pentru lovire și alte violențe. „Poliția municipiului Făgăraș a fost sesizata prin apel  la 112 cu privire la faptul că în fața Catedralei Ortodoxe, o tânără de 19 ani a fost agresata fizic de doi bărbați, unul dintre ei fiind un vecin, iar celălalt necunoscut victimei. Ambulanța sosită la fața locului a transportat-o pe fată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Persoana vătămată și-a exprimat dorința de a-și rezerva dreptul de a formula plângere penală împotriva agresorilor, motiv pentru care politiștii i-au adus la cunoștință că are la dispoziție trei luni pentru a face demersurile în acest sens. S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe“, a anunțat Poliția Brașov.  

Sursa Foto: Monitorul de Făgăraș.

Adauga comentariu