Oprire interzisă și limitatoare de viteză pe trei străzi din Brașov. Modificările au fost aprobate în comisia de circulație

Mai multe solicitări ale brașovenilor, dar și ale Poliției Brașov au fost aprobate ieri în Comisia de Circulație. Pe strada Petofi Sandor, la solicitarea locuitorilor din zonă, vor fi instalate indicatoare rutiere cu semnificația Oprierea interzisă, Drum fără ieșire, precum și stâlpi opritori pe trotuare.

Tot la propunerea brașovenilor, comisia de circulație a avizat instalarea indicatoarelor rutiere cu semnificația Oprirea interzisă pe strada Ioan Popasu. Conform precizărilor unui reprezentant al locuitorilor din acea zonă, o parte dintre cetățeni nu și-au cumpărat loc de parcare și își parchează autoturismele pe această stradă, ceea ce duce la creșterea riscului producerii unor accidente.

A mai fost avizată și popunerea Poliției Municipiului Brașov de instalare a unor limitatoare de viteză și a indicatoarelor rutiere cu semnificația Oprirea interzisă pe strada Nicolae Labiș, motivul fiind faptul că după modernizarea unui tronson din această stradă se circulă cu viteză foarte mare.

Adauga comentariu