Panică și haos în Brașov! Cozi infernale la supermarketurile din oraș. Brașovenii își fac provizii de teama coronavirusului

Brașovenii au intrat în panică. De teama coronavirusului, aceștia continuă să dea năvală în supermarketuri. Deoarece intră pe rând, s-au format cozi infernale, ce se întind până în parcarea supermarketurilor.

Deși locurile aglomerate nu sunt tocmai cele mai potrivite în acest moment, cetățenii merg să își facă provizii. Cei care ies din supermarketuri au coșuri pline, mai rău ca de sărbători, iar la coada din parcare sunt persoane care și-au luat câte două coșuri mari, ce urmează să fie umplute. 

Până astăzi, 15 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 123 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei care au contactat virusul, nouă sunt declarați vindecați și au fost externați. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.723 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 14.565 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

 

Adauga comentariu