Patinoar gratuit și concert de colinde, cadou de Moș Nicolae

Astăzi de la ora 17.50, în Piața Sfatului va avea loc concertul tradițional de colinde. Pe scenă vor urca următorii artiști: Corul Camerata Veselă,
Grupul Acappella Vocelis din Brașov, Grupul Vocal Anatoly Brașov, dar și Ianna Novac și un cvartet instrumental.

Tot astăzi se va deschide și patinoarul de la Olimpia la ora 16.00. De Moș Nicolae intrarea este gratuită. De mâine Biletul de intrare va costa 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți. Patinele se pot închiria cu 15 lei.  Patinoarul va fi deschis zilnic, în serii a câte 90 de minute, cu începere de la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00. 

Anul acesta vor mai fi două zile de spectacole în Piața Sfatului. Ziua de 15 decembrie este dedicagtă copiilor. La ora 11.00 Moș Crăciun vine în Piața Sfatului. Vor fi spectacole ale teatrului Arlechino cu participare: Andra Gogan, Paul Bătinaș, Alexxa și Cătălina Neacșu, Maria Stroe și Sandra Stănilă.

Seara de Revelion din Piața Sfatului începe la ora 22.30 cu muzică poplară (Suzana și Daciana Vlad), continuă cu muzică pop - Ciro de Luca și se încheie cu rock prin concertul celor de la Phoenix. Trecerea dintre ani va fi marcată de un foc de artificii.

Adauga comentariu