Percheziții la o grupare de hoți specializată pe furturi din seifuri. Au dat lovituri în mai multe județe ale țării

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov efectuează 20 percheziţii Brașov și pun în aplicare 6 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup organizat în vederea săvârșirii de infracțiuni de furt calificat.

Descinderile au loc la locuințele și sediile profesionale ale unor persoane bănuitecă, în perioada 2018-2019, ar fi săvârșit furturi de și din case de bani, din unele locuințe și societăți comerciale situate în județele Brașov, Alba, Bacău și Vrancea. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 35.000 de lei.

De asemenea, polițiștii efectuează o percheziție domiciliară la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, într-un dosar penal aflat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

La finalizarea perchezițiilor, persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor cercetate vor fi conduse la audieri, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în acțiuni sunt angrenați colegi de la Centrul Chinologic Sibiu și jandarmi ai cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

 

 

Adauga comentariu