Persoană lovită de tren pe podul de cale ferată de pe 13 Decembrie. Victima a decedat. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani

UPDATE 21.30. Polițiștii au reușit să identifice victima accidentului feroviar. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, necăsătorit. 

Accident grav în această seară pe podul de cale ferată de pe 13 Decembrie. Potrivit unui apel primit la 112, o persoană a fost lovită de tren. Un echipaj SMURD de terapie intensivă s-a deplasat la fața locului. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, victima este un bărbat care a decedat. În urma accidentului a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar medicii nu au putut face nimic ca să îl salveze. 

Poliția a demarat o anchetă în acest caz. Oamenii legii iau în calcul atât varianta sinuciderii, cât și cea a unui accident. „În această seară, în jurul orei 20.00 o persoană a fost lovită de trenul nr. 1624  (care se deplasa spre Gara Brașov) pe podul metalic feroviar ce traversează strada 13 Decembrie. Persoana, neidentificată până în acest moment, a decedat. Politia Transporturi Feroviare Brașov efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumsțantelor producerii accidentului“, au anunțat reprezentanții Poliției Brașov.

Adauga comentariu